АВТОРСКО ПРАВО

Здравейте, режисьори, оператори, сценографи, сценаристи, актьори, артист-изпълнители, хора на киното, хора на театъра, хора на танца, хора на хорото,

Здравейте, хора на изкуството,

Това е Вашата страница!

Вие сте автори на всичко, което творите! Само Вие можете да го използвате и да разрешавате изполването му от друг. За всяко използване на Ваше произведение, Вие имате право на възнаграждение за труда, който сте положили при създаването му. То има нужда от защита и законът му осигурява широк спектър инструменти за тази защита. Ние знаем как и кога да ги използваме, за да Ви защитим и охраним интереса Ви.

КАКЪВ Е ПОДХОДЪТ НИ?

За всеки наш клиент ние прилагаме индивидуален подход, съобразен с конкретните му изисквания. При вас, хора на изкуството, подхождаме със същата креативност, каквато Вие влагате, когато творите. Нашите решения за Вашите казуси са гъвкави и сигурни, за да осигурим стабилна и сигурна правна рамка, върху която да развивате таланта и въображението си.

КАК МОЖЕМ ДА СМЕ ВИ ПОЛЕЗНИ?

При оформяне на отношенията с вашите партньори (издатели, продуценти, рекламни къщи и т.н.) и сключване на договори, не се колебайте да ни потърсите! Още в началото на партньорството ние ще бъдем зад Вас, за да защитим интереса и правата Ви, като няма да допуснем поставянето Ви в неблагоприятно положение. При вече възникнал проблем или нарушаване на Вашите права като творци – ние сме насреща! Потърсете ни за консултация, след която ще Ви предложим план за действие!